Hem ::  Kvinnor ::  Skodon ::  UGG Womens Vilet - Svart No.3173

UGG Womens Vilet - Svart No.3173


2,674 SEK  1,729 SEK
spara: 35.3% rabatt

omdömen:


Vänligen välj:
Produkt - Beskrivning

UGG Womens Vilet - Svart No.3173

Den klassiska UGG boot har haft en glamorös makeover - och ganska speciella. Den Vilet i svart är en fantastisk tillägg till den klassiska Bling Collection - med en vacker Toscana fårskinn manschett längs vattenavvisande mocka skapa en vacker silhuett för vintermånaderna.

Swarovski kristaller motivet lägger en subtil antydan till bling som helt enkelt ger dessa stövlar till liv. Pälsen manschetten är så chic och elegant, och utformningen av dessa stövlar är extremt trendiga och moderiktiga faktiskt. Kombinera dessa faktorer med UGGPureFound på UGG Australia produkter, är UGGPure den term som används för 100% äkta ull som företaget väva till ett underlag och sedan fästa på insidan av många av sina produkter, framför allt sina stövlar. foder och du har en sko som är precis lika bekväma som det är estetiskt tilltalande.

UGG Australia är kända när det gäller skor och accessoarer. Trots att lansera på 1960-talet, är det i början av 2000-talet att företaget växte något slut, och dess nu en av de mest populära skomärken över hela världen.

Dessa stövlar är mycket uttalande, och den svarta mocka har en vacker sofistikerad finish. Team med tights och en klänning för en söt vinter dagtid utseende - eller med smala jeans för en fantastisk finish.

Collection: Classic Bling Collection

Sko Stil: Winter Boot

Stil: Fårskinn Cuff Winter Boot

Detaljer: Swarovski Crystal Motif runt Top Collar

UGG st�vlar p� n�tet - www.byjozie.seCopyright 2016 © www.byjozie.se All rights reserved.